Skip to main content

Utte kwam twee jaar geleden met 5 baby’s aan in het asiel Beli Manastir. Zij en de pups waren er erg slecht aan toe, één puppy stierf, vier pups groeiden op in het asiel, vorig jaar werden ze overgeplaatst naar een ander asiel, slechts één werd geadopteerd en drie van hen stierven.
Utte is nog steeds in Beli Manastir, maar met minimale kans op een thuis. Gedurende deze tijd is ze een echte heldenhond geworden, vele puppy’s zijn gered dankzij het serum uit haar bloed tegen het parvovirus. Ze is een mix hond, vrij energiek, dominante hond, dus ze geeft de voorkeur aan onderdanige honden. Utte houdt van mensen, soms mag ze uit de kennel en dan is ze ontzettend blij bij mensen te zijn en aandacht te krijgen.
Op de video’s ( www.facebook.com/dierenhulpzondergrenzen ) kan je haar goede reactie zien toen ze een zag in de dierenkliniek, ook haar blijdschap toen een 13 jarige jongen haar knuffelde, ook al zag ze hem voor het eerst. In de kliniek kreeg ze haar 3de vaccinatie tegen hondsdolheid wat betekent dat ze aan haar derde jaar in het asiel.
Utte is sterk, erg speels, dolgelukkig in het gezelschap van mensen, dus ze zou per ongeluk een kleiner kind omver kunnen lopen, daarom wordt een actief gezin met kinderen boven de 12 voor haar aanbevolen. Help Utte alsjeblieft om uit het asiel te komen. Haar schofthoogte is ca. 49 cm. Zij is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 30-09-2019 (geschat)
Herkomst: Kroatië

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op