Skip to main content

Friday is een heerlijk, vrolijk ventje met een geweldige persoonlijkheid. Hij is dol op het gezelschap van mensen en hun knuffels. Daar kan hij maar geen genoeg van krijgen. Hij gaat prima samen met andere honden, maar hij wil wel graag alle aandacht. Kortom Friday weet wat hij wil. Wandelen, met een tuigje, vindt hij erg leuk.
Friday heeft zijn naam te danken aan de dag waarop hij werd gevonden. Hij werd, als klein pupje, midden op de weg aangetroffen, doorweekt, ondervoed en met maar enkele haren op zijn lijfje. Hij is met heel veel liefde verzorgd door Sallie en nu is hij super gezond en heeft hij een prachtig krullend vachtje. Toen hij bij Sallie in huis woonde, sliep hij in de bench en was hij zindelijk (met gebruik van zindelijkheidspads), op zo nu en dan een ongelukje na. Hij woont nu met de andere honden op de opvang. Friday is nog een pup en zal dus nog alles moeten leren. Hij kan niet wachten om zijn eigen familie te hebben. Degene die Friday mag adopteren, is een geluksvogel!
Friday is nu ongeveer 12 kilo. We verwachten dat hij ongeveer 20 a 25 kilo zal gaan wegen. De ouders zijn onbekend dus het is altijd een inschatting.

Geschatte geboortedatum: 15-2-2023
Herkomst: Lefkas

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op