Skip to main content

Bali is een achtergelaten pup, ze had wel een halsband maar geen chip en niemand heeft haar opgeëist. Ze werd ’s nachts door de politie opgepakt toen ze op straat naar eten zocht. Ze is een zeer speelse en aanhankelijke hond, ze houdt echt van menselijk contact. Ze is erg goed met kinderen en kan goed opschieten met andere honden, ongeacht het geslacht. Ze kan zonder problemen aan de lijn lopen. Ze verdient een thuis aangezien ze niet weet wat het is om geliefd te zijn. Hoewel ze in de protector shelter water en eten heeft, verzorging en liefde, zit ze opgesloten in een kooi met zeer hoge temperaturen. Hoe zij omgaat met katten is niet bekend. Bali is inmiddels gesteriliseerd. Haar schofthoogte ( 16-05-2023 ) is ca. 47 cm.

Leeftijd: 01-11-2022 (geschat)
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op