Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Niebla

By 13 mei 2023mei 17th, 2023No Comments

Niebla werd samen met Bimba door een man naar de shelter gebracht, hun eigenaar had gezegd hen te willen doden. Vanwege de hoge leeftijd kon de redder niet voor de beide hondjes te zorgen, hij had ook meer honden. Niebla is net als Bimba erg speels en actief, ze rent graag en veel, en sociaal. Zij is in het begin wat verlegen. Ze loopt heel langzaam, dit is een kwestie van wennen. Niebla kan goed overweg met haar soortgenoten. Zij is net als Bimba slim en leergierig. Niebla is heel goed met mensen en na een paar uur geeft ze haar vertrouwen. Met katten is ze nog niet getest. De temperatuur stijgt in Spanje en bijna de hele dag opgesloten te  zijn is ook niet fijn, dat geldt voor elke hond.

Leeftijd: 01-06-2021 (geschat)
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op