Skip to main content

Bimba werd samen met Niebla door een man naar de shelter gebracht, hun eigenaar had gezegd hen te willen doden. Vanwege de hoge leeftijd kon de redder niet voor de beide hondjes te zorgen. Bimba is erg speels en actief, ze rent graag en veel. Zij is in het begin wat verlegen. Ze loopt heel langzaam, dit is een kwestie van wennen. Bimba kan goed overweg met haar soortgenoten. Ze is heel goed met mensen en na een paar uur geeft ze haar vertrouwen. Met katten is ze nog niet getest. Voor hoe een hond die zo jongs is heeft ze al een zwaar leven gehad. Bimba is gesteriliseerd.

Leeftijd: 02-04-2022 (geschat)
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/     Of neemt u contact op met een medewerker van onze telefoondienst.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op