Skip to main content

Zeus is van oorsprong Grieks, en nu zit hij in een shelter in Spanje! Een Spaans meisje werkte in de zomer in Griekenland, dit is haar verhaal;
Zeus woonde verderop in de straat van het huis waar zij tijdelijk woonde, de hond werd op een dag vergiftigd door een buurman. Het arme dier bracht bijna een maand door bij de dierenarts in Griekenland, vechtend voor zijn leven. Zeus was bijna twee weken verlamd, kreeg beetje bij beetje weer beweging en de kracht om te lopen. In Griekenland had hij geen toekomst, het asiel kon geen honden meer opnemen, en ze konden geen thuis vinden, dus zijn bestemming was de straat waar degene die hem vergiftigd had het karwei ging proberen af te maken. Dus bracht zij Zeus mee naar Spanje om daar een thuis voor hem te vinden.”
Zij kon Zeus zelf niet houden en vroeg onze collega’s om hulp. Sinds december 2022 verblijft hij in de shelter, hij deelt zijn kooi met een teefje. Zeus kan ook met reuen opschieten, omgang met katten is onbekend. Hij is een aanhankelijke charmante, actieve en speelse hond. Met kinderen gaat hij ook goed om. Aan de lijn lopen gaat goed. In de shelter vertoont Zeus geen jachtgedrag. Zijn schofthoogte is  ca. 56 cm. Zeus is gecastreerd.

Leeftijd: 01-07-2021 (geschat)
Verblijf: Spanje

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op