Skip to main content

Op 6 februari 2023 kregen wij een appje uit de omgeving van Sevilla, onze collega had een bericht gekregen van een mijnheer dat een windhond in een weiland liep en de man wilde de perrera bellen. Het zou gaan om een teefje, waarschijnlijk nog erg jong. Volgens mijnheer liep ze mank. Onze collega wist de man te overtuigen niet de perrera te bellen, zij wilde proberen hulp te zoeken
Het is om moedeloos van te worden, dit gebeurt elke dag. Het probleem is dat er zoveel zijn, maar we moeten proberen er zoveel mogelijk te redden. Dit zouden we samen ook doen voor de jonge zwarte Galgo.

Dania werd gered en verblijft nog steeds bij onze collega in huis, nergens anders was en is geen plek. Dania is een erg aanhankelijke hond, ze ging al snel mee aan de lijn. Wel was ze uitgeput, in de auto ging zij meteen slapen.

Dania kan erg goed opschieten met de andere honden in huis. Ze loopt heel goed aan de riem, wacht bij de deur tot ze haar halsband en riem om krijgt. In de auto meegaan vindt ze leuk. Zij is mooi en vriendelijk, gezond en sterk. Haar bloedtesten waren negatief. Ze is gesteriliseerd.

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op