Skip to main content

In het asiel van Iași verblijven momenteel ca. 1400 (!!!) honden. Naast de honden in het asiel zijn nog ca. 60 honden ondergebracht bij opvanggezinnen, en dan gaat het maar om 5 plekken! Je kan begrijpen dat het dringend is dat honden een eigen thuis krijgen, misschien bij jou?  Arco is één van hen.

Arco werd 6 maanden geleden gevonden in een klein dorp. Hij was destijds ongeveer 4 maanden jong. Nu verblijft hij bij een opvanggezin. Hij is een sociaal en vriendelijk. Arco kan bij honden, katten en kinderen geplaatst worden. Hij is gecastreerd.

Geboortedatum (geschat): 22-05-2022
Herkomst: Iași

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op