Skip to main content
KattenPoes

Nopal

By 1 maart 2023september 2nd, 2023No Comments

Nopal  woonde samen met haar moeder bij een lieve mevrouw die hen in haar huis liet wonen na een leven op straat.  Op een dag werd deze dame ziek en moest ze naar het buitenland verhuizen en bracht beide poezen naar de opvang voor een veiligere toekomst.

Nopal staat graag in het middelpunt van belangstelling, ze kan nogal luidruchtig zijn, ze laat graag weten waar ze is. Ze is een poes die van knuffelen houdt, ze houdt van huisdieren en speelt graag. Zij is een energieke poes die graag in het  gezelschap van mensen is. Nopal geniet van aandacht, maar kan ook vrij zelfstandig zijn. Ze is nieuwsgierig. Haar Fiv -Felv-Fip en Fecal test zijn negatief. Nopal is gesteriliseerd.  Zij is een binnenkat.

Geschatte geboortedatum: 05-07-2022

Herkomst: Attica

Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op