Skip to main content

Deze beauty heet Nanou en werd in 2022 gevonden tijdens het Grieks Pasen. Ze liep rond op de parkeerplaats van een supermarkt, waarschijnlijk is ze ontsnapt uit haar ketting! Een dame die daar boodschappen deed zag haar en nam haar onmiddellijk mee, zij zag dat de hond extreem mager was en erg bang! Het was een noodgeval. Na enkele dagen nam de mevrouw contact op met onze collega’s. Nanou is een jachthond mix, gesteriliseerd en gezond. Ze kan in het begin verlegen zijn, maar na een paar minuten zie je hoe slim en aanhankelijk Nanou is. Haar schofthoogte is ca. 51 cm. Haar gewicht is ongeveer 17 kg.

Geboortedatum (geschat): 10-01-2020
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op