Skip to main content

Lula liep op straat , een paar jongens brachten haar naar de perrera omdat ze op straat naar eten zocht op één van de dagen dat hard sneeuwde. Omdat ze geen microchip kon geen eigenaar gevonden worden en ook kwam niemand haar opeisen. Onze collega’s hebben Lula opgenomen. Zij is een zeer aanhankelijke, vrolijke en speelse hond met een geweldig karakter voor kinderen. Zij kan goed overweg met andere honden, ongeacht of het een reutje of teefje is. Aan de lijn loopt zij al goed mee. Omgang met katten is onbekend. Lula en vindt het heerlijk om over haar buik geaaid te worden. De shelter zit over- en overvol. In de perrera wachten nog meer honden om eruit gehaald te worden. Zij allen verdienen een kans op een gelukkige toekomst. Lula’s schofthoogte is ca. 46 cm, gewicht ongeveer 10 kg. Zij is gezond en gesteriliseerd.

Geboortedatum (geschat): 01-03-2022
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op