Skip to main content

Galgo Hada werd door een man gevonden die een landhuis heeft en zag dat zij al enkele dagen op zoek was naar eten. Omdat de man meer honden had let hij eten achter kwam ze dichterbij. Ze was niet bang is en ze kwam zonder problemen naar hem toe. Hada was erg mager en koud, de man opende de deuren van zijn huis voor haar. En ze liep naar binnen.
Hada is een zeer aanhankelijke, speelse, actieve hond maar in haar kennel ligt ze altijd in haar mand. Ze is een hond die zeker geen fijn leven heeft gehad, want ze zal zeker zijn gebruikt om mee te fokken, want ze het leek erop dat ze niet lang geleden bevallen was. Hada is zeer onderdanig, aanhankelijk en zoekt je op met haar ogen. Ze is erg sociaal met mensen en met kinderen. Gaat goed mee in de auto, ze heeft geen problemen met het maken van uitstapjes. Hada kan goed opschieten met andere honden ongeacht het geslacht. Met katten kan ze ook omgaan.. Aan de lijn loopt ze zonder problemen. Hada is gesteriliseerd. Na zo’n zwaar leven verdient ze het om gelukkig te zijn.

Geboortedatum (geschat): 02-01-2019
Herkomst: La Solana

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op