Skip to main content
HondenKlein teefTeef

Jackie

By 24 januari 2023No Comments

Dit is Jackie, een vrolijk, gelukkig meisje met energie voor 10. Een slim meisje ook, waarbij het erop lijkt dat zij altijd degene is die haar zusjes uitdaagt voor een spelletje. Een kleine dappere leider, die ook heel erg geniet van een relax moment om lekker te knuffelen. Jackie weegt nu (24.1.2022) 2 kilo. We denken dat ze ongeveer 15 kilo zal gaan wegen en uiteindelijk maximaal 40 cm hoog zal zijn. Ze heeft een pluizig, wollig vachtje in prachtige verschillende kleuren.
Jackie en haar 8 zusjes zijn gevonden met hun moeder, die een zwerfhond was. Moeder (circa 17 kilo) is inmiddels gesteriliseerd en geadopteerd.
De 9 pupjes zijn door Little Friends Lefkas onder hun hoede genomen, toen ze ongeveer 6 weken oud waren en woonden eerst bij Sallie in huis, totdat ze klaar waren om op de opvang te wonen. Ze hebben wel iets weg van Jack Russels, dat zou ook kunnen, want vlakbij waar ze zijn geboren, woont een Jack Russel reutje. Ook zijn ze allemaal gewend aan katten, er slaapt er namelijk een bij hen. Kinderen en andere honden zijn geen probleem voor deze leuke pups.
Dit mooie, dappere meisje zal in de eerste helft van maart klaar zijn om te reizen. Mocht u haar adopteren, dan verzekeren wij u dat u door middel van foto’s en video’s op de hoogte zult worden gehouden totdat ze naar u zal kunnen afreizen.
Jackie kan niet wachten om, samen met u, alles te leren wat een kleine pup wil en kan leren.

Geboortedatum (geschat): 16-11-2022

Herkomst: Lefkas

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op