Skip to main content

Zoals wij eerder hebben laten weten, willen de collega’s uit Lleida honden uit een uitzichtloze situatie halen. Wij zijn blij dat wij hieraan ook kunnen meewerken, in de hoop dat, in dit, geval. Ook deze pups gauw uit de perrera gehaald kunnen worden.
Xiulet en broertje werden gevonden toen zij beiden op de openbare weg liepen in een dorp. Dit was november 2022, zij werden naar een perrera gebracht. Dat is nooit goed nieuws voor een hond. Onze collega’s willen ze helpen, en wij ook, om een veilig thuis te krijgen. De perrera is geen plek voor pups, voor geen enkele hond trouwens. Beide hondjes kunnen opschieten met teefjes en reutjes. Ze moeten nog veel leren, maar zijn lief en aanhankelijk. Omgang met katten is niet bekend. Ze zijn blij wanneer ze mensen zien, ze zijn actief maar daar zijn het pups voor. Schofthoogte is nu ca. 41 cm ( 22-01) .

Geboortedatum (geschat): 01-09-2022
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op