Skip to main content

Zoals wij eerder hebben laten weten, willen de collega’s uit Lleida honden uit een uitzichtloze situatie halen. Wij zijn blij dat wij hieraan ook kunnen meewerken, in de hoop dat, in dit, geval. Ook deze pups gauw uit de perrera gehaald kunnen worden.

Lavanda, haar zusje Jazmin en broertje Oliver werden door iemand gevonden naast een container op de openbare weg. De gemeente werd ingeschakeld en de pups verdwenen naar de perrra. Dit was in september 2022.
Alle drie hebben een goed karakter, ze zijn blij wanneer ze mensen zien. Ze spelen graag met elkaar. Wel moeten ze nog veel leren. Maar de perrera is geen plek voor honden, ze verdienen beter en wij hopen dat ze snel naar een eigen, veilig thuis kunnen. Ze kunnen omgaan met teefjes en reutjes. Schofthoogte is nu ca. 40 cm. ( 22-01 )

Geboortedatum (geschat): 10-05-2022
Herkomst: Lleida

Meer informatie over dit hulpproject via https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/projecten-van-dierenhulp-zonder-grenzen/

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op