Skip to main content

Drac liep al weken in een dorp voor hij in de shelter werd opgenomen. Hij is een actieve en zeer aanhankelijke hond. Drac kan goed opschieten met zijn soortgenoten en mensen. Omgang met katten is niet bekend. Hij leeft nu in een kennels, samen met Zape. rac kan al goed aan de lijn lopen. Hij vertoont in de shelter geen jachtinstinct. Hij is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 61 cm.

Geboortedatum (geschat): 15-07-2022
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op