Skip to main content

Mooie Latifa werd samen met haar broertjes Marble en Butter als heel jonge pups gevonden op een weg. Gedumpt alsof ze vuilnis zijn. Inmiddels zijn ze gegroeid maar ook gezond en aanhankelijk. Latifa kan goed opschieten met mensen, honden en katten. Zij is gesteriliseerd. Haar gewicht is ca. 17 kg
Geboortedatum (geschat): 15-05-2022
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op