Skip to main content

Dora liep in het stadspark, geen eigenaar heeft zich gemeld. Momenteel verblijft zij in de perrera, maar onze collega’s en wij hopen dat hier gauw verandering komt. Dora houdt van mensen, is erg aanhankelijk. Zij is een actieve hond, vertoont geen jachtdrift. Aan de lijn lopen gaat al goed. Zij wordt binnenkort gesteriliseerd. Hoe Dora met katten is, is niet bekend. Haar schofthoogte is ca. 55 cm.

Geboortedatum (geschat): 15-02-2022
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op