Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Vicky

By 17 januari 2023januari 19th, 2023No Comments

Dit is Vicky, een meisje met zelfvertrouwen. Ze heeft een prachtig, zacht vachtje met prachtige kleuren. Kijk maar eens naar de tekeningen op dat hoofdje en dat mooie randje om die oortjes. Vicky zal uitgroeien tot een prachtige hond met een mooie langharige vacht. Maar nog belangrijker is haar karakter dat wij echt geweldig vinden: sociaal, zelfverzekerd, ze houdt van aandacht en van het kriebelen van haar buikje. Katten zijn geen probleem voor Vicky.

Vicky is met haar broertjes en zusjes gevonden in een doos naast een garage, een lieve mevrouw heeft ze gevonden, meegenomen en verzorgd. Een aantal van haar broertjes en zusjes hebben al een plekje gevonden, maar Vicky, en ook haar zusje Debbie en broertje Ruari, nog niet.

Het zijn allemaal hele ontspannen pupjes, zijn veilig opgegroeid bij die mevrouw en sinds kort wonen ze op de opvang. Ze zijn nieuwsgierig in nieuwe omstandigheden en willen graag de wereld om hen heen ontdekken.

Vicky is nu (17.1.2023) ongeveer 5 kilo en we verwachten dat ze ongeveer 25 a 30 kilo zal worden. Dit is een verwachting want de ouders zijn niet bekend. Een tuin is natuurlijk altijd fijn voor honden, zo ook voor Vicky, maar dit is ook afhankelijk van andere omstandigheden. Liefde, tijd om er samen op uit te gaan en genoeg ruimte om te spelen zijn zeker zo belangrijk. En wat te denken van voldoende knuffels en kriebels van dat buikje? De goede match tussen Vicky en u, daar gaat het om.
Dit prachtige meisje is klaar om in februari te reizen.

Geboortedatum (geschat): 15-10-2022
Herkomst: Lefkas

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op