Skip to main content
GereserveerdHondenMiddelgroot reuReu

Ruari

By 17 januari 2023januari 27th, 2023No Comments

De ontzettend knappe Ruari is ontzettend lief en nog een beetje verlegen. Hij geniet van rustig en zacht knuffelen met de vrijwilligers. Zijn vacht is prachtig, lekker pluizig nog en prachtige tekeningen. Dat koppie is toch om op te vreten? Ruari zal uitgroeien tot een prachtig kereltje met een mooie langharige vacht. Hij vindt spelen met de speeltjes op de opvang geweldig. Katten zijn geen probleem voor Ruari.

Ruari is met zijn broertjes en zusjes gevonden in een doos naast een garage, een lieve mevrouw heeft ze gevonden, meegenomen en verzorgd. Een aantal van zijn broertjes en zusjes hebben al een plekje gevonden, maar Ruari, en ook zijn zusjes Debbie en Vicky, nog niet.

Het zijn allemaal hele ontspannen pupjes, zijn veilig opgegroeid bij die mevrouw en sinds kort wonen ze op de opvang. Ze zijn nieuwsgierig in nieuwe omstandigheden en willen graag de wereld om hen heen ontdekken.

Ruari is nu (17.1.2023) ongeveer 4 kilo en we verwachten dat hij ongeveer 25 a 30 kilo zal worden. Dit is een verwachting want de ouders zijn niet bekend. Een tuin is natuurlijk altijd fijn voor honden, zo ook voor Ruari, maar dit is ook afhankelijk van andere omstandigheden. Liefde, tijd om er samen op uit te gaan en genoeg ruimte om te spelen met leuke speeltjes zijn zeker zo belangrijk. De perfecte match tussen Ruari en u, daar gaat het om.

 

Ruari is gereserveerd voor adoptie.

Geboortedatum (geschat): 15-10-2022
Herkomst: Lefkas

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op