Skip to main content
GereserveerdHondenMiddelgroot teefTeef

Debbie

By 17 januari 2023januari 22nd, 2023No Comments

Wij willen u graag voorstellen aan Debbie, een prachtig, super lief en vriendelijk meisje met een prachtig, langharig vachtje. Ze vindt het heerlijk om met de katten en de andere pupjes op de opvang te spelen en van knuffelen kan ze geen genoeg krijgen.

Debbie is met haar broertjes en zusjes gevonden in een doos naast een garage, een lieve mevrouw heeft ze gevonden, meegenomen en verzorgd. Een aantal van haar broertjes en zusjes hebben al een plekje gevonden, maar Debbie, en ook haar zusje Vicky en broertje Ruari, nog niet.

Het zijn allemaal hele ontspannen pupjes, zijn veilig opgegroeid bij die mevrouw en sinds kort wonen ze op de opvang. Ze zijn nieuwsgierig in nieuwe omstandigheden en willen graag de wereld om hen heen ontdekken.

Debbie is nu (17.1.2023) ongeveer 5 kilo en we verwachten dat ze ongeveer 25 a 30 kilo zal worden. Dit is een verwachting want de ouders zijn niet bekend. Een tuin is natuurlijk altijd fijn voor honden, zo ook voor Debbie, maar dit is ook afhankelijk van andere omstandigheden. Liefde, tijd om er samen op uit te gaan en genoeg ruimte om te spelen zijn zeker zo belangrijk. De goede match tussen Debbie en u, daar gaat het om.

Dit prachtige meisje is klaar om in februari te reizen.

Geboortedatum (geschat): 15-10-2022
Herkomst: Lefkas

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op