Skip to main content

Leo werd in 2022 gevonden toen hij alleen op straat liep, er was niemand die hem miste. Hij is een leuke, actieve hond. Leo kan omgaan met reutjes en teefjes en deelt zijn kennel met twee reutjes en twee teefjes. Het is niet bekend hoe Leo bij katten is. Hij loopt al goed mee aan de lijn. Aanhankelijk Leo zoekt een goed thuis. Hij is gecastreerd. Schothoogte ca. 55 cm.

Geboortedatum: 01-11-2020 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op