Skip to main content

Het baasje van Galet werd ziek en kan niet meer voor hem zorgen, de man nam contact op met onze collega’s. Nu verblijft Galet in de shelter, samen in een kennel met een teefje. Hij kan ook met reuen omgaan. Galet laat geen jachtinstinct zien. Aan de lijn lopen gaat goed. Hij houdt ervan bij mensen in de buurt te zijn, groot en klein. Galet is een aanhankelijke en charmante hond. Hij is gecastreerd. Galets schofthoogte is ca. 45 cm.

Geboortedatum: 02-04-2021 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op