Skip to main content

Dit is Pepper! Hij werd zwervend op straat gevonden in de buurt van de kattenopvang en een paar vriendelijke mensen namen hem op en gaven hem eten en onderdak! Hij werd waarschijnlijk in de steek gelaten. Nu geniet hij van zijn leven
Pepper is nog jong maar al groot en speels! Hij heeft de haarkleur van peper, daarom hebben ze hem zo genoemd en hij heeft lange benen en een schattig gezicht! Hij houdt van rennen en spelen met andere honden. Pepper is nog een puppy dus hij houdt ervan op dingen kauwen om zijn tanden te laten groeien en houdt ook van traktaties! Hij eet snel, dus ze geven me een zg. langzame kom, maar hij ruilt met een andere hond zodat hij toch snel kan eten. Pepper is een onafhankelijke hond maar hij houdt van mensen en wil de hele tijd in hun buurt zijn!

Geboortedatum: 01-08-2022 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op