Skip to main content

Nemo liep al enkele dagen in de stad en ging op zoek naar eten bij bars, de eerste keer werd hij bij zonsopgang opgepakt en liet de politie hem achter in de plaatselijke arena. Een medewerker liet hem ’s morgens daar weer uit toen hij binnenkwam. Nemo zwierf opnieuw twee weken rond in de stad, tot opnieuw iemand de politie verwittigde en ze hem ’s nachts terugbrachten en hem achterlieten in een kamer in het politiebureau.
Nemo is een zeer speelse en aanhankelijke hond, hij zoekt altijd naar je hand om hem te aaien. Hij is goed voor mensen en kinderen, ze maken samen met kinderen het asiel gaan schoonmaken. Nemo is een hond die affectie nodig heeft. In de auto meegaan is geen probleem. Hij kan opschieten met zijn soortgenoten. Zijn omgang met katten is ( nog ) niet bekend Aan de lijn loopt hij goed. Nemo is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 70 cm, gewicht ongeveer 27 kg

Geboortedatum: 08-01-2020 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op