Skip to main content

Podenco Iker’s verhaal is lang, hij is 8 keer opgehaald door de politie, hij heeft een chip en de eigenaar kwam hem halen. Maar de volgende dag stond Iker weer op straat, in het veld …. , de eigenaar negeerde hem. De laatste keer, vanwege het feit dat de politie geen actie ondernam omdat het dier gevaccineerd en gechipt was, besloten onze collega’s aangifte te doen en de eigenaar, nadat hij zag dat we actie gingen ondernemen, zei dat hij er afstand van deed. Hij wilde Iker niet meer hebben. Iker is een hond met een fantastisch karakter, hij heeft nu wel een trieste blik nu hij opgesloten zit in een kooi waar ze geen dieren kunnen hebben omdat de kennel kapot is. Er is is helaas geen andere mogelijkheid omdat het asiel zit vol en ze geen andere keuze hebben dan hem daar te plaatsen. Hij schiet goed op met andere honden en katten ongeacht het geslacht, hij is een aanhankelijke hond, rustig maar tegelijkertijd loopt hij heel graag met je mee.
Hij is goed met mensen, groot en klein. Iker is een hond die affectie nodig heeft. Hij gaat in de auto mee zonder probleem. Aan de lijn loopt hij goed mee. Na een zwaar leven verdient hij het om gelukkig te zijn.
Ike is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 47 cm, gewicht ongeveer 9 kg.

Geboortedatum: 02-01-2015 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op