Skip to main content

Sunny was één van de vele honden die in 2022 zijn opgehaald door de politie. Sunny is een super aardige, aanhankelijke, actieve, speelse hond, ze is niet angstig. Zij kan goed opschieten met andere honden, ongeacht het geslacht. Met katten is ze ook geschikt. Aan de lijn loopt ook goed. Sunny is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 50 cm., gewicht ongeveer 17 kg.

Geboortedatum: 01-12-2020 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op