Skip to main content

Samy zwierf bijna twee jaar op straat, maar ze liet zich niet oppakken. Uiteindelijk lukte het, ze was moeder geworden en onze collega’s konden haar redden samen met haar 7 baby’s. Samy vertrouwt mensen, ze is erg aanhankelijk. Ze houdt van wandelen en bij mensen te zijn. Helaas moesten ze haar in korte tijd van haar baby’s scheiden omdat ze erg mager was en niet aankwam door de borstvoeding van haar baby’s, maar ze is nu aan de beterende hand. Ze schiet goed op met andere honden, ongeacht het geslacht. Met katten is ze ook geschikt. Aan de lijn loopt ze zonder probleem. Na zo’n zwaar leven verdient ze het om gelukkig te zijn. Samy is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 49 cm, haar gewicht ongeveer 12 kg.

Geboortedatum: 01-08-2020 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op