Skip to main content
GereserveerdHondenKlein teefTeef

Elsa L

By 2 januari 2023januari 27th, 2023No Comments

Elsa is een vrolijk en speels pupje en iedereen die haar ontmoet, kan niet anders dan glimlachen om dit kleine lieve meisje. Ze is een Griekse kokoni mix, erg slim, leergierig en prachtig om te zien. Elsa is erg sociaal, vriendelijk en mensgericht en is tegelijkertijd ook vrij zelfstandig.

Op dit moment verblijft ze bij een van de vrijwilligers in huis en daar leert ze zindelijk te zijn. Ook wordt haar geleerd dat de bench een veilig plekje is om te verblijven. Ze vindt haar wandelingen heerlijk en leert aan de riem te lopen. Ze is nog erg jong dus is dit allemaal op dit moment aan het leren. Momenteel wordt ze opgevangen in een huishouden met een andere hond en twee katten, dit gaat allemaal prima.

Ze weegt nu ( 02-01-2023 ) ongeveer 3 kilo en haar schouderhoogte is circa 22 cm. We verwachten dat ze een klein hondje zal blijven. De ouders van kleine Elsa zijn onbekend want ze is, alleen, door een vrijwilliger langs een weg aangetroffen.

Elsa is nu nog niet klaar op te reizen, maar in februari is ze zover. Mocht u haar droomfamilie zijn, dan houden we u, uiteraard, op de hoogte van haar avonturen tot het moment dat ze naar u afreist. Elsa kan niet wachten om van u te horen.

 

Geboortedatum (geschat): 10-10-2022
Locatie: Lefkas

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op