Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Chia

By 2 januari 2023maart 30th, 2023No Comments

Chía werd in een veld gevonden door een boer, zij bleek geen microchip te hebben. Onze collega ving haar op.  Chía is een zeer aanhankelijke hond, ze houdt van spelen en het bij mensen zijn. Ze houdt erg van rennen. Ze kan goed opschieten met andere honden, ongeacht het geslacht. Met katten is ze ook geschikt. Aan de lijn loopt ze ook al goed. Chía is waarschijnlijk een Podenco/mixje. Zij is gesteriliseerd. Chía´s schofthoogte is ca. 43 cm, gewicht ong3eveer 11 kg.

Geboortedatum: 01-02-2022 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op