Skip to main content

Ziggy werd als puppy van ongeveer 8 weken in een papierbak op het centrale schoolplein gedumpt. Hij Is geen bange hond, laat zich zelden horen. Ziggy is een rustige hond, middelmatig actief, wel speels. Hij deelt zijn eten, kan goed opschieten met honden, katten en mensen. Ziggy is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 47 cm., gewicht ongeveer 18 kg.

Geboortedatum: 01-03-2022 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op