Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Princesa

By 26 december 2022januari 2nd, 2023No Comments

Princesa is een verlegen hond. Ze heeft een paar dagen op straat gezworven, ze liep steeds achter een mevrouw aan Op een dag kwam ze dichterbij en de mevrouw kon haar pakken, zij belde onze collega om hulp. Princesa loopt heel goed aan de lijn en haar gedrag met andere honden is heel goed, ongeacht geslacht. Ze is erg aardig, maar ze heeft liefde nodig om te weten dat mensen ook aardig kunnen zijn. Haar schofthoogte is ca. 45 cm, gewicht ongeveer 13 kg.

Geboortedatum: 01-06-2021 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Meer informatie over dit hulpproject via https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/projecten-van-dierenhulp-zonder-grenzen/

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op