Skip to main content

Snow werd op de berg gevonden, ontzettend mager, ze kon bijna niet meer lopen. Weer een hond die achtergelaten is. Zij is mensgericht, vriendelijk en wordt graag aangehaald. Snow houdt van lange wandelingen, maar ook van slapen. Ze beschermt haar voer. Ze blaft naar voor haar vreemden, dit zal nog enige aandacht behoeven. Ze is niet bang. Snow kan opschieten met mensen, honden en katten. Zij is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 56 cm, gewicht ongeveer 27 kg.

Geboortedatum: 01-02-2021 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op