Skip to main content

Dimal was niet meer gewenst, zijn eigenaar had hem in een heel kleine kooi had opgesloten omdat hij Dimal niet aankon. Dimal is verbazingwekkend teder en lief, vriendelijk en zachtaardig, kijkt je recht in de ogen wachtend om geknuffeld te worden, luistert naar bevelen en gehoorzaamt, leert snel bevelen, trouw aan zijn baasje. Als hij mensen niet kent blaft hij, maar hij is niet bang. Hij heeft veel energie, trekt nog aan de lijn. Dimal kan niet bij katten en kippen geplaatst worden. Met honden en mensen kan hij goed opschieten. Hij is gecastreerd. Schofthoogte ca. 62 cm, gewicht ongeveer 39 kg.

Geboortedatum: 01-09-2018 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op