Skip to main content

Het baasje van Lucero moest naar een verzorgingstehuis. Lecero werd samen met zijn hondenmaatjes op straat gezet, het was koud en het regende hard. Onze collega’s hebben ze opgehaald en nu wachten ze op een eigen en vooral veilig thuis. Lucero gaat goed om met andere honden, ongeacht geslacht. Tegenover mensen is hij verlegen, al gaat dit wel steeds beter. Hij moet echt te tijd ( en geduld ) krijgen om aan een nieuwe omgeving te wennen. Nadat hij op straat werd gezet, werd hij geslagen. Lucero went er weer aan dat mensen ook aardig kunnen zijn en laat merken dat hij het leuk vindt om aandacht te krijgen. Zijn schofthoogte is ca. 54 cm en zijn gewicht ongeveer 12 kg.

Geboortedatum: 12-05-2018 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op