Skip to main content
HondenKlein teefTeef

Caneli

By 21 december 2022No Comments

Het baasje van Caneli moest naar een verzorgingstehuis. Caneli en haar hondenmaatjes werden op straat gezet, het was koud en het regende hard. Onze collega’s hebben ze opgehaald en nu wachten ze op een eigen en vooral veilig thuis. Caneli is een trouw hondje, de nacht dat haar baasje viel, en niet meer kon opstaan, bleef zij de hele nacht tegen hem aan liggen. Caneli gaat goed om met andere honden, ongeacht geslacht. Ook tegenover mensen is ze heel vriendelijk, ze is lief en aardig. Haar schofthoogte is ca. 34 cm en haar gewicht ongeveer 10 kg.

Geboortedatum: 01-01-2017 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op