Skip to main content

Cleo en haar zusje Ivi stonden voor de poort van een huis. Gelukkig woont in dat huis een pleeggezin van de organisatie op Zakynthos. Ze kunnen niet zeggen of iemand deze prachtige puppy’s met opzet daar heeft geplaatst en achtergelaten of dat ze gewoon zijn weggelopen en dat beiden voor de deur stonden omdat ze de geluiden van de honden van de familie hoorden.
Wat ze wel kunnen zeggen is: de pups zijn veilig, mooi, vol geluk en vreugde!
Waarschijnlijk zullen ze middelgroot worden als ze volgroeid zijn.
Het is niet voor te stellen dat iemand deze schoonheden in de steek zou laten. Maar … de horror gaat door op het eiland Zakynthos …

Geboortedatum: 01-10-2022 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op