Skip to main content
Groot reuHondenReu

Peanut

By 17 december 2022No Comments

Peanut is een geweldige en sociale pup, die niet kan wachten om onderdeel van een leuke familie te zijn.

Peanut is alleen gevonden en was in slechte conditie. Imiddels is hij helemaal opgeknapt en is hij uitgegroeid tot een gezonde, vrolijke en heel sociale pup. Iedereen op de opvang houdt van Peanut and Peanut houdt van iedereen. En met iedereen bedoelen we de vrijwilligers, maar ook kinderen, de andere honden en katten. Een bundel geluk en hij heeft ook zijn uiterlijk mee. Peanut heeft een zachte vacht en is mooi getekend, hij is simpelweg heerlijk om mee te knuffelen. En kijk eens in zijn mooie bruine ogen! Peanut weegt nu circa 16 kilo en we verwachten dat hij zal doorgroeien naar circa 25 a 30 kilo en circa 60 cm schouderhoogte. Dit is natuurlijk een inschatting want de ouders zijn onbekend. Een tuin zou wel heel fijn zijn voor Peanut. Wie wil Peanut verwelkomen als onderdeel van de familie? Hij zal u niet teleurstellen.

Peanut is klaar om naar zijn gouden mandje te reizen. Hij woont nu op de opvang op Lefkas en wil heel graag leren om in een huis te wonen en alles wat daarbij komt kijken. Peanut gaat al mee wandelen met de vrijwilligers en dat doet hij graag.

Geboortedatum: 02-06-2022 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op

header tekst?

het verhaal over de hond

Ras:
Leeftijd:
Herkomst:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op