Skip to main content
Groot teefHondenTeef

Flossie

By 17 december 2022No Comments

Mooie Flossie heeft, net als haar broertjes en zusjes (ook nog te adopteren), een heerlijke lach om haar bekkie en ook eens van die prachtige mooie kleur ogen. Ze is een enthousiaste jongedame die altijd zin heeft om iets te doen. Ze heeft een geweldig mooie dikke vacht, die echt supermooi is als ze schoon is (wat helaas op de opvang wat moeilijk is). Na het ravotten met de andere honden houdt ze ervan om met water te spelen. Ze is ook prima met kinderen en ze kijkt niet om naar katten. Ze geniet van een knuffel en van de wandelingen met de vrijwilligers. Flossie weegt nu ongeveer 23 kilo en is ongeveer 58 cm schouderhoogte. Een tuin om, samen met haar nieuwe familie, in te spelen zou fijn zijn voor Flossie. Wie kijkt in haar prachtige ogen en wil niets liever dan samen met Flossie de wereld te gaan verkennen?

Flossie is klaar om naar haar gouden mandje te reizen. Ze woont nu op de opvang van Little Friends Lefkas en wil heel graag leren om in een huis te wonen en alles wat daarbij komt kijken. De, korte, autoritjes naar dierenarts, voor chip en vaccinaties en sterilisatie doet ze prima. Toen ze gesteriliseerd werd, is ze gecheckt op de Middellandse Zee ziekten en dat was negatief, alles prima dus.

Flossie is samen met haar 2 broertjes en 3 zusjes in een dichtgeplakte doos gevonden door een Griekse man. Deze aardige man heeft ze bevrijd en een maand voor ze gezorgd totdat hij hulp heeft gevraagd aan Little Friends Lefkas. De verwachting is dat deze vrolijke en open pups, met allemaal een hele bijzondere kleur ogen, zullen uitgroeien tot ranke pups die hoog op hun pootjes staan. Ze houden allemaal van het contact met mensen en knuffels.

 

Geboortedatum: 01-03-2022 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op