Skip to main content

Lieve, zachtaardige Cody is dol op knuffelen en kijkt graag eerst de kat uit de boom. Hij leert snel en houdt van zijn wandelingen met de vrijwilligers. Cody is een sociale, vrolijke pup. Hij is mooi getekend en heeft een prachtige zachte wit/zwarte vacht. Kijk dat koppie toch eens, om op slag verliefd op te worden! We denken dat Cody een Labrador Retriever kruising is. Hij weegt nu circa 13 kilo en is 33 cm schouderhoogte en we verwachten dat hij zal doorgroeien naar circa 25 kilo en circa 50 cm schouderhoogte. Dit is natuurlijk een inschatting want de ouders zijn onbekend. Een tuin zou wel heel fijn zijn voor Cody en hij vindt katten en andere honden geen enkel probleem. Een familie, met of zonder kinderen, die graag knuffelt en wandelt, dat is wat Cody zoekt! Kortom een liefdevol thuis. Cody zelf heeft ook heel veel liefde te geven.

Cody is, met zijn broertje en zusjes, achtergelaten op een strand. Gelukkig werden ze gevonden door de rescue organisatie op Lefkas en groeien ze nu op in een veilige omgeving. Maar natuurlijk willen ze niets liever dan hun eigen warme mand bij een lieve familie.

Cody is klaar om naar zijn gouden mandje te reizen. Hij woont nu op de opvang op Lefkas en wil heel graag leren om in een huis te wonen en alles wat daarbij komt kijken.

Geboortedatum: 20-07-2022 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op