Skip to main content
HondenKlein reuReu

Howard

By 16 december 2022No Comments

Howard zat in de perrera te wachten op …… Dat is altijd de vraag, maar gelukkig hebben onze collega hem daar weggehaald. Hij heeft nu de kans op een lang en veilig leven. Howard is een mensgerichte hond, aanhankelijk en vrij rustig. Hij loopt al goed mee aan de lijn. Hij kan met zijn soortgenoten opschieten, met katten is onbekend. Howard is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 42 cm.

Geboortedatum: 01-09-2018 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op