Skip to main content

Mooie Otto heeft zijn hele leven aan een ketting gelegen. Zijn eigenaar overleed en familie bracht Otto naar een perrera. Onze collega’s haalden hem hieruit, nu wacht Otto op een eigen thuis. Hij leert aan de lijn te lopen. Otto is een sterke hond, zijn schofthoogte is ca. 63 cm. Hij kan opschieten met reutjes en teefjes, al zal hij weinig andere honden gezien hebben in zijn leven. Otto is een lieve hond, hij is graag bij mensen.

Geboortedatum: 01-05-2016 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op