Skip to main content
HondenKlein reuReu

Cookie

By 15 december 2022No Comments

Cookie is een Spaniël-mix. Hoe het ons ook tegenstaat om hetzelfde verhaal te herhalen, ook Cookie is een hond die achtergelaten werd. Ofwel om te verhongeren of zelfs overreden te worden door een auto.
Cookie had geluk toen hij een paar maanden geleden opdook bij het ziekenhuis, bij de SEH.
De mevrouw die hem redde beschrijft het als volgt: “Hij was nat en duidelijk uitgehongerd, hij kwam in de spoedeisende hulp en toen ik mij omdraaide om naar hem te kijken, ging hij direct naar mij toe.”
Ze was daar voor een persoonlijke reden maar op het moment dat ze hem zag wist ze dat ze hem niet kon achterlaten. Een paar vriendelijke woorden waren genoeg voor die arme hond om zijn buik te laten zien en om knuffels te vragen …
De vrouw nam hem mee naar haar huis en sindsdien heeft ze hem vriendelijk opgevangen. Ze vroeg onze collega’s om hulp voor de adoptie en hier zijn ze om zijn voor altijd familie te zoeken!
Cookie verdient een leven als volwaardig lid van een gezin. Cookie is volledig gevaccineerd, gesteriliseerd en gezond, een lieve hond, makkelijk in de omgang met kinderen, weegt 13 kilo en maakt graag vrienden!

Geboortedatum: a01-11-2019 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op