Skip to main content

Thabo is een Pointer-mix. Hij werd in een dorp gesignaleerd en onze collega’s hebben hem opgehaald. Thabo is aanhankelijk, hij vindt mensen leuk en is gehoorzaam. Aan de lijn lopen gaat al goed. Hij kan goed omgaan met teefjes en reutjes. Zijn kennel deelt hij met een reu. De Thabo’s schofthoogte is ca. 57 cm. Hij is gecastreerd.

Geboortedatum: 01-06-2021 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op