Skip to main content

Podenco Mazapan liep langs een weg, hij kon gelukkig gepakt worden. Hij leert aan de riem te lopen. Mazapan is een aanhankelijke hond, niet erg actief. Hij vindt mensen, groot en klein, leuk. Hij kan met reutjes en teefjes omgaan, zijn kennel deelt hij met een reutje. Omgang met katten is onbekend. Hoe hij met katten is, is onbekend. Mazapan is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 43 cm

Geboortedatum: 02-11-2021 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op