Skip to main content

Lancelot had een thuis, hij werd als pup geadopteerd. Zijn eigenaars gingen scheiden en geen van beiden kon hem meenemen. Nu zit Lancelot in een kennel, hij verblijft daarin alleen. Hij kan opschieten met teefjes en reutjes, met katten is onbekend. Lancelot heeft een goed karakter, hij is aanhankelijk en kalm. Hij loopt goed mee aan de riem. Lancelot is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 60 cm.

Geboortedatum: 02-01-2019 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op