Skip to main content

Mushy is een sociale lieverd en houdt van spelen met een bal of een trektouw.

Mushy woont bij David van Little Friends Lefkas in huis en is dus zindelijk en gewend aan de luxe van een huis. Hij is echt klaar om naar zijn forever thuis af te reizen om daar alles te leren wat een familiehond kan leren. Op Lefkas woont hij in een rustige omgeving dus aan verkeer etc zal hij moeten wennen. Mushy is simpelweg een heerlijk hond, waarvan u zo zult genieten.

Mushy is, met zijn broertjes en zusjes, achtergelaten bij een klooster. Ze waren in een slechte conditie en zaten vol met zweren en snijwonden. Gelukkig werden ze gevonden door de rescue organisatie op Lefkas en konden ze daar herstellen. En dat is gelukkig gelukt!

Mushy is helemaal opgeknapt en is hij uitgegroeid tot een vrolijke en heel sociale hond Mushy vindt iedereen en alles leuk, houdt ontzettend van het spelen met een bal en van het ravotten met de andere honden op de opvang. Ook kinderen vindt hij prima. Hij vindt wandelen er erop uitgaan heerlijk en loopt dan ontzettend goed mee aan de lijn. En kijk nu zelf hoe prachtig hij eruit ziet met zijn kortharige vacht en mooie kleuren. Dat donkere koppie is toch onweerstaanbaar? Mushy weegt nu 28 kilo en is circa 55 cm schouderhoogte en we verwachten dat hij niet meer heel veel zal groeien. Een tuin is een must voor Mushy, hij houdt namelijk zoveel van spelen en buiten zijn. Wie zoekt er een heerlijk speelmaatje? Dan is Mushy misschien wel uw hond voor het leven! Mushy is klaar om naar zijn gouden mand te reizen. Mushy is gecastreerd.

Geboortedatum: 04-06-2022 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas

Geboortedatum: 04-06-2022 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op