Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Mushy

By 10 december 2022april 24th, 2023No Comments

Mushy is een sociale lieverd en houdt van spelen met een bal.

Mushy is, met zijn broertjes en zusjes, achtergelaten bij een klooster. Ze waren in een slechte conditie en zaten vol met zweren en snijwonden. Gelukkig werden ze gevonden door de rescue organisatie op Lefkas en konden ze daar herstellen. En dat is prima gelukt!

Inmiddels is Mushy helemaal opgeknapt en is hij uitgegroeid tot een vrolijke en heel sociale pup. Mushy vindt iedereen en alles leuk, houdt ontzettend van het spelen met een bal en van het ravotten met de andere honden op de opvang. Ook kinderen vindt hij prima. Hij vindt wandelen er erop uitgaan heerlijk en loopt dan ontzettend goed mee aan de lijn. En kijk nu zelf hoe prachtig hij eruit ziet met zijn kortharige vacht en mooie kleuren. Dat donkere koppie is toch onweerstaanbaar? Mushy weegt nu 28 kilo en is circa 55 cm schouderhoogte en we verwachten dat hij niet meer heel veel zal groeien. Een tuin zou wel heel fijn zijn voor Mushy, hij houdt namelijk zoveel van spelen. Wie zoekt er een heerlijk speelmaatje? Dan is Mushy misschien wel uw hond voor het leven! Mushy is klaar om naar zijn gouden mandje te reizen. Hij woont nu op de opvang op Lefkas en wil heel graag leren om in een huis te wonen en alles wat daarbij komt kijken. Mushy is gecastreerd.

Geboortedatum: 04-06-2022 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op