Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Katy

By 10 december 2022januari 16th, 2023No Comments

Katy is een heel goedaardig, sociaal meisje met een heerlijk karakter.

Katy is, met haar broertjes en zusjes, achtergelaten bij een klooster. Ze waren in een slechte conditie en zaten vol met zweren en snijwonden. Gelukkig werden ze gevonden door de rescue organisatie op Lefkas en konden ze daar herstellen. En dat is prima gelukt!

Inmiddels is Katy helemaal opgeknapt en is ze uitgegroeid tot een vrolijke en heel sociale pup, een prachtige dame. Katy geeft echt een heel fijn karakter, zo goedaardig en lief! Ze is fantastisch met kinderen. Ook loopt ze ontzettend goed aan mee aan de lijn. Haar uiterlijk heeft ze ook mee met haar korte mooi getekende vacht in verschillende kleuren. Katy weegt nu circa 25 kilo en is circa 56 cm schouderhoogte en we verwachten dat ze niet meer heel veel zal groeien, ze staat mooi hoog op haar pootjes. Een tuin zou wel heel fijn zijn voor deze prachtige dame. Wie wil dit lieve goedaardige meisje een thuis geven?

Katy is klaar om naar haar gouden mandje te reizen. Ze woont nu op de opvang op Lefkas en wil heel graag leren om in een huis te wonen en alles wat daarbij komt kijken.

Geboortedatum: 04-06-2022 ( Geschat ) Herkomst: Lefkas

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op