Skip to main content

Havana werd, zoals de meeste windhonden, gebruikt als een voorwerp om mee te jagen en te fokken. Toen zij niet langer nuttig was voor haar eigenaar werd ze weggegeven. Havana zou nu als slachtoffer moeten dienen voor training bij hondengevechten. Je moet er niet aan denken. Had ze nog niet genoeg meegemaakt? Een vrijwilliger kwam dit te weten en wist Havana te redden.
Havana is een lieve, rustige hond. Ze houdt van slapen! Ondanks wat zij allemaal heeft meegemaakt is zij sociaal, begroet iedereen en wordt graag aangehaald. Wanneer ze wandelt is ze ontspannen, ook het meegaan in de auto gaat goed. Met kinderen kan zij omgaan, katten vindt een nog vreemde wezens. Wie geeft aanhankelijk Havana een eigen thuis? Havana is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 29-12-2015 ( Geschat )

Herkomst: Granada

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op