Skip to main content
Groot reuHondenReu

Ludo

By 9 december 2022januari 11th, 2023No Comments

Ludo, de grote knuffelaar!

Ludo heeft een heerlijke dikke vacht en is echt een grote knuffelaar. Hij heeft een relaxt karakter en houdt van menselijke contact. Hij is gek op water en vindt de wandelingen met de vrijwilligers heerlijk en loopt dan prima aan de lijn. Hij is sociaal en heeft altijd goede zin. Andere honden en ook kinderen is hij dol op. Ludo weegt nu 22 kilo en is 61 cm schouderhoogte. Ook hij heeft, net als zijn broertjes en zusjes, een bijzondere en mooie kleur ogen. Bekijk de foto’s maar eens en, al is Ludo in het echt veel mooier dan op deze foto’s, je ziet meteen wat een lieve blik hij heeft! Voor Ludo zoeken we een familie, met of zonder kinderen, die ook houdt van knuffelen, wandelen en erop uitgaan. Een tuin om in te spelen zou fijn zijn voor Ludo. Wie wil al zijn/haar liefde geven aan Ludo? Ludo zal het dubbel teruggeven.

Ludo is klaar om naar zijn gouden mandje te reizen. Hij woont nu op de opvang van Little Friends Lefkas en wil heel graag leren om in een huis te wonen. De autoritjes naar de dierenarts, (voor chip, de gebruikelijke vaccinaties, castratie en ook de bloedtest op Middellandse Zeeziekten (negatief)) gaan altijd prima.

Ludo is samen met zijn 2 broertjes en 3 zusjes (nog ter adoptie) in een dichtgeplakte doos gevonden door een Griekse man. Deze aardige man heeft ze bevrijd en een maand voor ze gezorgd totdat hij hulp heeft gevraagd aan Little Friends Lefkas. Al deze vrolijke en open pups houden van het contact met mensen en zijn gek op knuffelen.

Geboortedatum: 01-03-2022 ( Geschat )

Herkomst: Lefkas

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

 

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op